Sanerings krediet Rotterdam aanvragen

Sanerings krediet Rotterdam aanvragen

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor uw schulden? Woont u in Rotterdam? Sanerings krediet Rotterdam aanvragen kan de oplossing zijn!

Je kunt je vaak slecht voelen wanneer je schulden hebt. Het lijkt of je er nooit meer uit zult komen, alsof de situatie uitzichtloos is. Een oplossing is echter vaak dichterbij dan je zou verwachten. Je kunt terecht bij de Gemeentelijke Krediet Bank van jouw gemeente om tot een goede, makkelijke en snelle oplossing van jouw schulden te komen.

Wanneer sanerings krediet Rotterdam aanvragen?

Het is helemaal niet erg om te vragen om hulp bij het oplossen van uw schulden. Je kunt bij de GKB Rotterdam al terecht voor het bespreken van uw financiële situatie, maar ook voor meer hulp in de vorm van schuldbemiddeling, schuldsanering of saneringskrediet. De beste oplossing wordt bekeken met een medewerker van de GKB, om je schulden zo effectief mogelijk op te lossen en zonder dat er te ernstige maatregelen worden getroffen.

Wanneer zijn jouw schulden ernstig genoeg om saneringskrediet aan te vragen? Dit heeft met name te maken met de omvang en hoeveelheid van de schulden die je hebt. Voor je langs gaat bij de GKB is het daarom verstandig om een overzicht te maken van deze schulden. Wanneer je hier niet geheel zeker van bent kun je contact opnemen met de betreffende schuldeiser of met het BKR, aangezien die een volledig overzicht hebben van jouw schuldeisers. In het gesprek zal gekeken worden of jouw schulden zo ernstig zijn dat je over moet gaan tot sanerings krediet Rotterdam aanvragen.

Wat houdt sanerings krediet Rotterdam aanvragen in?

Misschien heb je geen idee wat sanerings krediet eigenlijk inhoudt. Sanerings krediet is kort gezegd het afsluiten van een nieuwe lening om je oude schulden af te lossen. Omdat deze lening verloopt via de GKB is dit een veilige en verantwoorde lening, die bedoeld is om mensen met schulden te helpen. Je krijgt op deze manier weer overzicht in je financiën en ziet de situatie misschien weer wat positiever in, doordat je weet hoe lang het nog duurt voor je van de schulden af bent.

Wanneer kan ik sanerings krediet Rotterdam aanvragen?

Je kunt dit sanerings krediet via internet (DigiD), telefonisch of via een aanvraagformulier dat op de site te vinden is aanvragen. Je hoort binnen enkele dagen bericht over je aanvraag. Je komt voor sanerings krediet in aanmerking wanneer je schulden hebt en contact hebt gehad met een schuldenbureau, zoals bijvoorbeeld de Gemeentelijke Krediet Bank Rotterdam. Daarnaast is het van belang dat je niet meer verdiend dan 130% van het minimumloon.

Looptijd lening bij sanerings krediet Rotterdam aanvragen

Wanneer je aanvraag voor sanerings krediet wordt goegekeurd, krijg je afhankelijk van de hoogte van je inkomen een passende lening om je schulden mee af te betalen. Let op, je schuldeisers moeten akkoord gaan met wat jij ze kunt bieden, ze zijn hier niet toe verplicht. Wanneer deze akkoord gaan, heb jij nog maar één schuldeiser: de GKB. Je maakt gunstige afspraken met de Gemeentelijke Krediet Bank, zodat jij aan het einde van de looptijd schuldenvrij bent. Dit is altijd in een periode van 36 maanden, want dat is de maximale looptijd van een dergelijke lening.